nlen
Happy Holidays

Happy Holidays

Festive Season

De feestdagen staan voor de deur! Iedereen heeft zin om het deze soms donkere dagen thuis extra gezellig te maken, en om onszelf en elkaar te verrassen met fijne cadeautjes en lekker eten.

Support your locals

Support your locals en kom naar de Beethovenstraat voor dat mooie stuk vlees/vis, dat heerlijke flesje parfum, die bijzondere fles wijn, dat prachtige boek of die smaakvolle tafeldecoratie. De Beethovenstraat heeft een prachtig aanbod van topzaken. Van food tot fashion, van boeken tot beauty.

Voorkom drukte

Voorkom drukte, dus zorg dat je op tijd begint met je kerstinkopen. Gelukkig is er in de Beethovenstraat voldoende ruimte om veilig te kunnen shoppen en is er een groot aanbod van fijne delicatessen en bijzondere cadeaus. Op 12 en 19 december wordt het extra feestelijk in de straat, tijdens de Service Saturdays.

Zaterdag 12 december

Op deze zaterdag ontsteken we de nieuwe feestverlichting in de straat en kun je en nieuwjaarswens ophangen in de kerstboom op het plein. We vieren het nieuwe festive season met een feestelijk glas bubbels. Ook kun je je cadeaus laten inpakken bij onze Gift Wrapping Service en eventueel thuis laten brengen door onze Shutlle Service.

Zaterdag 19 december

Op deze Service Saturday draait alles om service en gemak. Laat deze zaterdag je tassen naar de auto dragen door onze Beethovenstraat Butler-service of laat je aankopen inpakken door onze Gift Wrapping Service en desgewenst thuisbrengen door onze Beethovenstraat Shuttle Service.