nlen
Service Saturdays

Service Saturdays

Happy Holiday Shopping

Op zaterdag 12 en 19 december wordt holiday shopping in de Beethovenstraat nog aantrekkelijker tijdens de Service Saturdays. Geniet van de butler-, inpak- en shuttle-service én maak kans op een luxe Beethovenstraat Box.

Wish & Win

Laat een wens achter voor 2021 in onze Wishing Tree, midden in de feestelijk verlichte straat. Maar, be careful what you wish for, want het is de bedoeling dat je jouw wens deelt op social media met de hashtag #beethovenstraatbox. De posts met de meeste likes winnen een bijzondere Beethovenstraat Box van 100, 250 of maar liefst 500 euro! De wenskaarten zijn te vinden bij verschillende winkels in de Beethovenstraat en tijdens de Service Saturdays bij de centrale Service Desk bij Hotel Beethoven, Beethovenstraat 43.

Gift Wrapping Service

Laat tijdens de Service Saturdays je kerstcadeaus uit de Beethovenstraat feestelijk inpakken onder het genot van een glas feestelijke bubbels, bij onze Gift Wrapping Service. Je vindt deze bij de Service Desk op Beethovenstraat 43 (Hotel Beethoven).

Shuttle Service

Woon je in de buurt van de Beethovenstraat, maar heb je geen zin om al je aankopen naar huis te dragen? Laat je dan thuis brengen door onze Shuttle Service. Je kunt deze bestellen bij de centrale Service Desk. Onze Beethoven Butler draagt de aankopen met alle liefde naar de auto.