nlen
Hotels

Hotels

Hotel Beethoven

Hotel Beethoven vind je in hartje Amsterdam Oud-Zuid: een buurt met een rijke geschiedenis aan kunst, muziek, design en architectuur. De buurt verandert in rap tempo van traditioneel en een tikje gereserveerd naar jong, energiek, internationaal en werelds. Hotel Beethoven omarmt deze positieve flow en sluit aan op de verwachtingen van de hedendaagse gast. 

Om je staycation bij Hotel Beethoven compleet te maken, zijn er verschillende arrangementen te boeken. Kies voor een fietsarrangement om Amsterdam op de fiets te ontdekken, boek een uitgebreide picknickmand voor twee van restaurant BROOKS en geniet hiervan in het Amsterdamse bos of het Vondelpark. Of kies ervoor om gewoon lekker binnen te blijven en je diner in je kamer te laten serveren, uitslapen en genieten van een luxe champagne-ontbijt op bed. Alle arrangementen inclusief bijbehorende tarieven zijn te boeken via www.hotelbeethoven.nl.

Hilton Amsterdam

Een iconisch hotel, doordrenkt met geschiedenis en vol interessante verhalen zoals John en Yoko’s ‘Bed-in for Peace’. Vind het comfort dat u zoekt in een van onze onlangs gerestylede kamers met uitzicht op de stad of het Noorder-Amstel kanaal. Het hotel ligt in een van de meest elegante delen van Amsterdam en dichtbij de bezienswaardigheden van de stad, zoals het Vondelpark en het Rijksmuseum en op steenworp afstand van de Beethovenstraat.