nlen
Hotels

Hotels

Shop & Sleep

Combineer shoppen in de Beethovenstraat met een overnachting in een hotel. In en rond de Beethovenstraat zijn verschillende fijne hotels.

Hilton Amsterdam

Een iconisch hotel, doordrenkt met geschiedenis en vol interessante verhalen zoals John en Yoko’s ‘Bed-in for Peace’. Vind het comfort dat u zoekt in een van onze onlangs gerestylede kamers met uitzicht op de stad of het Noorder-Amstel kanaal. Het hotel ligt in een van de meest elegante delen van Amsterdam en dichtbij de bezienswaardigheden van de stad, zoals het Vondelpark en het Rijksmuseum en op steenworp afstand van de Beethovenstraat.

Meer info >

citizenM

Dit unieke hotel biedt moderne kamers met sfeerverlichting, een flatscreen-tv met gratis on-demandfilms. CitizenM Amsterdam South beschikt over designlounges en elke kamer heeft kamerbrede ramen en een extra groot bed met luxe beddengoed. Op de iPad Mini’s kan de kamerkleur aangepast worden, de klimaatbeheersing geregeld worden en de smart TV bediend worden, evenals de jaloezieën en verduisteringsgordijnen.  Tot de badkamerfaciliteiten behoren een transparante douchecel met een regendouche.

Meer info >