nlen
Health yeah!

Health yeah!

Op je gezondheid

Gezondheid is één van de belangrijkste trends van dit moment. Meer bewegen, maar vooral gezonder eten en drinken is niet alleen een goed voornemen, maar het krijgt een steeds grotere invloed op ons leven.

Puur natuur

We willen precies weten wat er op ons bord ligt of in ons glas zit, waar dit vandaan komt en of het puur natuur is, of dat er kunstmatige kleur- en smaakstoffen, suiker of zout zijn toegevoegd. Het aanbod van gezonde en biologische producten wordt steeds groter, zowel in de winkel als in bars en restaurants.

NOLO

Ook op de drankenkaart neemt gezondheid een hoofdrol in. Het aanbod van versgeperste sappen, suikervrije dranken, alcoholvrij bier, alcoholvrije cocktails en zelfs alcoholvrije wijn groeit gestaag. Steeds vaker duikt de term NOLO op, wat staat voor NO of LOW alcohol. We gaan steeds bewuster drinken. Minder alcohol, maar als we kiezen voor alcohol, dan willen we ook een bijzondere cocktail of een goed glas wijn.

Zin in een gezond sapje? Ga eens langs bij Joe Juice in de Beethovenstraat. Slik je liever extra vitaminen? Neem eens een kijkje bij de Vitamin Store.