nlen
Heerlijk haar

Heerlijk haar

Choco met karamel

Wie had verwacht dat je ooit honger zou krijgen bij de kapper? Bruintinten met food-nuances zijn dit jaar helemaal in! Diepe chocolade met een fijne topping, maar dan zonder de calorieën. Daarmee kom je deze zomer zeker door.

Marron glacé

‘Doe maar smeltchocolade met marron glacé of nee, een beetje karamel.’ Dit soort smakelijke kleurschakeringen gaan het helemaal worden, dit jaar. We laten onze haarkleur bepalen door lekkernijen. Van melkchocolade tot bittere chocola met een vleugje honing. Bruintinten met warme gloed zijn deze zomer in de mode.

Topping van honing

Een donker kapsel is misschien helemaal niet iets wat je associeert met de zomer, maar het is een logische reactie op de koude look van zilver en ijs. En niet één egale kleur, maar liefst een diepe bruintint met fijne gloedjes. Kies dus voor een lekkere kop vol chocolade met een topping van honing of karamel.

Wil je weten wat de andere haartrends zijn van deze zomer? Maak een afspraak bij LUKX of het Haartheater. Liever échte chocolade? Kom langs bij Huize van Wely.