nlen
16x shoppen in de Beethovenstraat

16x shoppen in de Beethovenstraat

16x shoppen in de Beethovenstraat

Een dagje shoppen in de Beethovenstraat is natuurlijk altijd een goed idee, maar waar moet je zijn? Wij hebben de leukste winkels voor je op een rij gezet!

 

1. JESSE JEWELRY – BEETHOVENSTRAAT 60

Bij Jesse Jewelry worden sieraden op ambachtelijke wijze gemaakt in prachtige ontwerpen en van een hoge kwaliteit. De sieraden zijn van parels, diamanten en zuivere kleurstenen. Ook voor het laten ontwerpen van sieraden kan je bij Jesse Jewelry terecht, samen met de oprichter Luciënne Jesse ben je betrokken bij het proces van het maken van jouw eigen unieke sieraad.

 

2. ATELIER MUNRO – BEETHOVENSTRAAT 9

Hier vind je made-to-measure mode voor mannen. Bij Atelier Munro wordt de kleding op maat gemaakt, waardoor het natuurlijk als gegoten zit en dat is ook nog eens hartstikke duurzaam. Een win-win dus!

 

3. OSO COUTURE – BEETHOVENSTRAAT 23

Oso Couture is een winkel waar je de meest prachtige avond- en bruidsjurken kunt vinden. De kwaliteit van de stoffen is heel hoog en zorgen voor stijlvolle looks. Oso maakt de items met de hand in zijn atelier, en betrekt je bij iedere stap in het proces van de mooie creatie die voor je wordt gemaakt.

 

4. PAUW – BEETHOVENSTRAAT 68 + 82

Bij Pauw vind je schitterende high-end fashion labels. Voor de klassieke stijl ben je op nummer 68 aan het juiste adres en voor de sportieve look is Pauw Luxury Denim op nummer 82 the place to be.

 

5. DIK JUWELIER – BEETHOVENSTRAAT 11

Ben je van plan om mooie sieraden van goede kwaliteit aan te schaffen? Bij Dik Juwelier hebben ze ruime ervaring in de verkoop van exclusieve sieraden en horloges. Ook voor edelstenen kun je bij Dik Juwelier terecht.

 

6. THE ENGLISH HATTER – BEETHOVENSTRAAT 7-B

Op zoek naar een klassiek Engelse look? Dan ben je bij The English Hatter, aan het begin van de Beethovenstraat, aan het juiste adres! Van een mooi colbert tot klassieke Engelse hoeden en petten, bij The English Hatter is het allemaal te vinden.

 

7. BEONE – BEETHOVENSTRAAT 46-H

BeOne mag zeker niet ontbreken tijdens een dagje shoppen in de Beethovenstraat. Hier vind je een ruime collectie aan topmerken, zoals Marc Cain en Moscow, maar ook voor de basics (van BeOne zelf) kan je hier goed terecht.

 

8. SISERA DUE – BEETHOVENSTRAAT 65

Op nummer 65 is Sisera Due gevestigd. Dit is een high-end fashion boetiek voor dames. De mooiste items van internationale en ook nationale merken worden met zorg uitgezocht en zijn in de winkel te koop. Denk hierbij aan prachtige items van bijvoorbeeld Missoni en Bash.

 

9. BIJ MIRJAM – BEETHOVENSTRAAT 61

Als je graag wilt shoppen, maar het toch ook heel fijn vindt om persoonlijk advies van een styliste uit de winkel te krijgen, dan kun je het beste naar Bij Mirjam. Hier nemen ze ruim de tijd, en word je geholpen met het uitzoeken van kledingitems die helemaal bij jou passen.

 

10. LINCHERIE – BEETHOVENSTRAAT 28

Bij Lincherie vind je lingerie en badmode van uitstekende kwaliteit. De winkel beschikt over ruime paskamers, waardoor je comfortabel kunt passen. Ook zijn er stylistes aanwezig die je van persoonlijk advies kunnen voorzien.

 

11. MINIMARKT – BEETHOVENSTRAAT 5A

Bij MiniMarkt waan je je ook echt op een mini marktje. Sinds 2015 zijn ze uitgegroeid tot een waar kinderwalhalla. Begonnen als kindercafé en inmiddels uitgegroeid tot mini warenhuis. Hun stijl is te beschrijven als tijdloos met een hedendaags designrandje, maar bovenal kleurrijk en fun. MiniMarkt is een plek om te verdwalen als Alice in Wonderland en de allerleukste kids goodies te scoren.

 

12. STEPPIN’ OUT – BEETHOVENSTRAAT 52

Bij Steppin’ Out vind je stijlvolle en klassieke kleding voor hem en haar. Je kan er een hele nieuwe outfit shoppen, van jas tot overhemd. Voor een geheel nieuwe garderobe moet je dus bij Steppin’ Out zijn.

 

13. GIDEON ITALIAANDER – BEETHOVENSTRAAT 1

Als je echt niet met lege handen thuis wilt komen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Gideon Italiaander. Er is hier echt van alles te koop, zoals parfums en zelfs fietsen.

 

14. WOLFORD – BEETHOVENSTRAAT 67

Met de koude dagen op komst, mag een bezoekje aan Wolford niet ontbreken. Ze verkopen hier namelijk legwear, zwemkleding en accessoires van hoge kwaliteit.

 

15. FLEUR DE LYS – BEETHOVENSTRAAT 41

Fleur de Lys is de perfecte winkel voor als je je tafel mooi wilt aankleden. Je vindt hier complete serviezen met bijpassend bestek en glaswerk, maar ook kwalitatieve tafellinnen en luxe cadeaus. Een ware snoepjeswinkel!

 

16. SPIEGELGRACHT JUWELIERS – BEETHOVENSTRAAT 7A

Als je wilt investeren in een exclusief horloge van hoge kwaliteit, dan is Spiegelgracht Juweliers de juiste keuze om naartoe te gaan. Ze verkopen hier merken als Rolex, Cartier en Chopard, en daarnaast vind je er ook een uitgebreide collectie aan vintage horloges.