nlen
Kom kerstshoppen in de Beethovenstraat!

Kom kerstshoppen in de Beethovenstraat!

Kom kerstshoppen in de Beethovenstraat

Met tal van kwaliteitswinkels variërend van mode tot delicatessen, van beauty tot boeken, van wonen tot stijlvolle sieraden, slaag je na een middagje shoppen in de Beethovenstraat altijd. Nu de feestdagen er weer aankomen en de tijd is aangebroken dat we elkaar extra kunnen verwennen met een mooi cadeau onder de boom, ben je hier aan het juiste adres! Waan je in kerstsferen en struin langs de feestelijk versierde etalages of scoor een kerstboom op de hoek van de straat. Het kerstkoor op zaterdag 16 december maakt de feestelijke sfeer compleet en op zondag 17 december heb je nog een extra kans om je inkopen te doen tijdens de koopzondag. Kortom, of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor aan het kerstdiner of versiering voor in de kerstboom, in de Beethovenstraat zit je goed!

 

Voor een aantal ondernemers is het dit jaar extra feest! Zij vieren hun jubileum en maken de Beethovenstraat al decennialang tot de schitterende winkelstraat zoals we die vandaag de dag kennen. Kom langs en vier met hen mee!

 

WIJNHANDEL B.J. DE LOGIE

BEETHOVENSTRAAT 27

Dit jaar bestaat wijnhandel B.J. de Logie 175 jaar, waarvan ze al bijna honderd jaar in de Beethovenstraat gevestigd zijn. Het is zelfs de allereerste winkel van de straat! Voor cadeaus, relatiegeschenken, borrels en diners kun je bij ze terecht. Vragen over wijnen bij het (kerst)diner? De Logie heeft het antwoord!

 

HUIZE VAN WELY

BEETHOVENSTRAAT 72

Patisserie Huize van Wely viert sinds 2022 feest met hun 100-jarig bestaan en de erkenning als ‘Hofleverancier’. Daarnaast lanceerden ze eind oktober hun eerste boek getiteld ‘100 jaar Meesterschap’, waarin op smakelijke toon de reis wordt beschreven van bescheiden banketbakkerij naar pionier van de Nederlandse patisserie. Inclusief exclusieve interviews en recepten. Het ultieme kerstgeschenk voor patisserie-liefhebbers!

 

VANDYCK 

BEETHOVENSTRAAT 15

Dit jaar bestaat familiebedrijf Vandyck 100 jaar! Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie beddenmode, badgoed, dekbedden en kussens. 20 jaar geleden begon Vandyck met de eerste experience winkels, waar je terecht kunt voor high fashion designs en tijdloze, pure producten. 

 

JESSE JEWELRY

BEETHOVENSTRAAT 60

Jesse is een Nederlands juwelenmerk opgericht door Luciënne Jesse in 1998. Sindsdien ontwerpt zij handgemaakte juwelen van hoge kwaliteit met een eigen ontwerp en signatuur. In alles wat Jesse al 25 jaar doet staat creativiteit, duurzaamheid en kwaliteit voorop.

 

BIJMIRJAM 

BEETHOVENSTRAAT 61

‘Een vrouw is op haar best wanneer ze zelfverzekerdheid uitstraalt’. Dat is dan ook de missie die BijMirjam uitdraagt. Door verschillende kledingstukken en stijlen te combineren, krijg je combinaties die bij iedere vrouw uniek zijn. Dit doen zij alweer 30 jaar!