nlen
Zomerfashiontrends

Zomerfashiontrends

Wat dragen we deze zomer?

Waarmee kunnen we gezien worden, komende zinderende zomermaanden? We zetten de meest in het oog springende modetrends op een rijtje.

Felle kleuren

Fantastisch felle kleuren die ook gerust gecombineerd mogen worden. Uitbundig en kleurrijk zijn de kernwoorden voor deze zomer. We dragen luxe stoffen en vooral lekker veel laagjes.

Hoofddeksel

Het hoofddeksel is weer terug in het modebeeld en niet alleen tijdens Prinsjesdag. Van enorme strohoeden tot een kleine pilhoed. Heb je helemaal geen hoedenhoofd? Geen paniek! Dan is een mooie shawl ook een prima alternatief.

Statement-schoenen

Strappy sandals, transparante schoenen, vierkante neuzen, platformschoenen, kekke veren of witte laarzen. Onze schoenen mogen deze zomer lekker opvallen, mits het past bij onze outfit, natuurlijk.

Lange, wijde rokken

Deze zomer zien we veel lange, wijde rokken, sommige met smalle platte plooien. De rokken vallen op of onder de kuit. Van een lange tutu-rok van tule tot een geplooide maxi-rok.

Machtige pakken

Machtige mantelpakken waarbij de blazers matchen met de rokjes. De schoenen, tasjes en accessoires zijn op elkaar en de outfit afgestemd, tot in het kleinste detail. Ook het pak is een must-have voor de vrouw, deze zomer. Laat zien wie de baas is!