nlen
Retro-spect

Retro-spect

Sweet Sixties

Trends komen en gaan in golfbewegingen. Soms verlangen we terug naar andere tijden, bijvoorbeeld de veilige tijd van onze jeugd. We omringen ons met retro-meubels, accessoires, kleding én brillen. Dit jaar zijn de jaren ’60 aan de beurt. De Sweet Sixties.

Psychedelische patronen

Psychedelisch, lekker kleurrijk en vooral flitsend. De jaren ’60 was de tijd van de popcultuur met de uitvinding van de minirok en drukke patronen op het behang. We wilden ons afzetten tegen de rustige jaren ’50. Nu zitten we weer in een periode van burgerlijke ongehoorzaamheid. We willen ons weer veel sterker uitspreken. Met kleurige kleding en opvallende accessoires.

Pastel

Ook in ons huis gaan we terug naar de jaren ’60. Denk aan houten meubels, pastelkleuren, drukke patronen, niervormige tafels en koper. Ook de details: bontgekleurde, transparante glazen in lichtpaars, oranje of roze tinten, gemixt met stenen vazen met blauw en witte patronen.

Cat eye

Ook in de brillenmode zien we de zestiger jaren floreren. Denk aan de hippie-achtige brillen met roze glazen, natuurlijk de vlinder- of cat eye-brillen. Oversized mag en kies voor zwart of juist kleurig. Dit zorgt voor een lekker geeky look.

Wil je weten wat de andere briltrends zijn van 2019? Ga naar EyeCare Oog & Bril, Eye Wish of Pearle Opticiens.