nlen
Trendbestemming: Panama

Trendbestemming: Panama

Vakantieparadijs

Eén van de trendbestemmingen voor komend jaar is Panama. Panama-Stad aan het bekende kanaal, staat op de derde plek van goedkoopste steden ter wereld, maar is ook een erg fijne stad met onder meer de gemoedelijke wijk Casco Viejo met de vele koloniale gebouwen.

Bocas del Torro

Na een paar dagen stad zoeken velen de groene, koelere hooglanden van Chiriqui of een van de andere natuurgebieden dit dit meest zuidelijke lang van Zuid-Amerika rijk is. Houd je van duiken? Ga dan naar zeker naar Bocas del Torro. Mangrovebossen, koraalriffen, zandstranden en tropisch regenwoud. Vanaf het strand bij Bocas del Toro kun je snorkelend de mooie riffen verkennen en zeeschildpadden spotten.

San Blas

Of ga naar de San Blas-eilanden, een paradijselijke groep van 365 eilandjes. Een reis naar Panama wordt vaak gecombineerd met een vakantie naar Aruba, want dit ligt op slechts 1,5 uur vliegen. Ook hier geniet je van tropische temperaturen en witte stranden en kun je een bezoekje brengen aan het Arikok Nationaal park.

Wil je meer weten over dé vakantietrends van dit moment of inspiratie opdoen voor een welverdiende zomervakantie? Stap eens binnen bij VakantieXperts