nlen
Nieuw in de Beethovenstraat!

Nieuw in de Beethovenstraat!

Nieuw in de Beethovenstraat: een mix van internationale kwaliteitsmerken en lokale topproducten

De Beethovenstraat, de bekende Amsterdamse winkelstraat, staat bekend om zijn indrukwekkende geschiedenis en diverse scala aan kwaliteitswinkels. Van modezaken tot delicatessen, van horeca tot boekhandels en van unieke cadeauwinkels tot elegante juwelierszaken: hier vind je een mix van internationale kwaliteitsmerken en lokale topproducten!

De winkeliers in de Beethovenstraat zijn niet alleen vakmensen die hun klanten kennen, maar die ook met hun tijd meegaan. De straat staat bekend om zijn rust, ruimte en uitmuntende service, iets wat je tegenwoordig zelden elders ziet. Het is een bruisende straat waar zowel de lokale bevolking als internationale bewoners hun dagelijkse boodschappen doen. Ook voor een kopje koffie, een lunch of diner ben je hier op de juiste plek.

Het leuke is: er komen steeds meer nieuwe zaken bij in de Beethovenstraat. Onlangs openden Rico’s, Villanova, Oakberry Acaí en Menspire hun deuren, waardoor het aanbod in de straat nóg diverser is geworden! Wij lichten deze nieuwe parels in de straat voor je uit.

RICO’S
BEETHOVENSTRAAT 54
Sinds april kun je bij Rico’s terecht voor een uitgebreid assortiment vlees, Italiaanse wijnen
en delicatessen tegen interessante prijzen. Het zorgvuldig verpakte en bevroren vlees uit eigen keten is van hoge kwaliteit en de wijnen zijn nergens anders verkrijgbaar in Amsterdam! Sinds kort kun je bij Rico’s ook terecht voor broodjes en een ‘grazing box’ to go met heerlijke kazen en charcuterie.

VILLANOVA
BEETHOVENSTRAAT 62
Stap binnen in deze boetiek en laat je onderdompelen in een wereld van verfijnde elegantie. Ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie van topdamesmodemerken, zoals Iro Paris, Barbara Bui, Jacob Cohen en Ulla Johnson. Beleef avant-garde ontwerpen van Bazar Deluxe en DNA Amsterdam. Ieder kledingstuk hier straalt vakmanschap uit!

OAKBERRY ACAÍ
BRAHMSSTRAAT 19
Ga langs bij de nieuwe franchise locatie van Oakber- ry, op de hoek van de Beethovenstraat, voor verfrissen- de Açaí smoothies en bowls met verschillende toppings zoals; fruit, noten, zaden en granola. Het natuurlijke, biologische açai-recept is glutenvrij, veganistisch, cholesterolvrij en bevat geen kunstmatige toevoegin- gen. Boordevol antioxidanten, vitaminen en vezels zijn de bowls een gezonde en smakelijke optie voor snacks en maaltijden, op ieder moment van de dag.

MENSPIRE
BEETHOVENSTRAAT 53
Menspire Amsterdam, een gerenommeerde barbershop met ervaren kappers, biedt een unieke ervaring in mannenkapsels. Ze brengen een revolutie teweeg door precisie-barbierwerk te combineren met eigentijdse stijlen voor het perfecte herenkapsel. Na een aantal andere locaties in Zuid te hebben geopend, is deze uitmuntende service vanaf nu ook te vinden in de Beethovenstraat!