nlen
Agenda-tip: street art workshop voor kids!

Agenda-tip: street art workshop voor kids!

Agenda-tip: street art workshop voor kids!

Kunstenaars in de dop, opgelet! Op vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart organiseert de Ondernemersvereniging Beethovenstraat een streetart workshop voor kids uit de buurt. Kom gezellig langs en laat je creativiteit de vrije loop!

BEETHOVENSTRAAT ALS CANVAS
Ga mee met de kenners en laat je inspireren door de kunst van streetart! Op vrijdagmiddag is het de beurt aan scholieren om deel te nemen aan een speciaal samengestelde workshop. Voor alle kids uit de buurt is er op zaterdagmiddag van 12:30 tot 15:30 uur een open uitnodiging om samen met hun ouders/volwassenen de fijne kneepjes van het vak te leren. Met de Beethovenstraat als canvas, belooft het een creatief spektakel te worden!

LEREN VAN DE BESTEN
De workshops worden geleid door niemand minder dan de gerenommeerde streetart-kunstenaars Hero De Janeiro en Beazarility. Zij brengen niet alleen hun passie voor streetart over, maar delen ook de geheimen en technieken die schuilgaan achter deze kunstvorm. Een kans om te leren van de besten! Inschrijven is niet nodig, we verzamelen bij het pleintje ter hoogte van nummer 33. Houd vooral de socials van de Beethovenstraat in de gaten en mis niets!

NIEUWSTE VOORJAARSCOLLECTIES
Kom voor of na de workshop gezellig shoppen in de Beethovenstraat! Met de nieuwste voorjaarscollecties in de etalages en de fijnste lekkernijen voor Pasen ben je hier aan het juiste adres om niet met lege handen thuis te komen. Of je nu op zoek bent naar een mooie voorjaarsoutfit, unieke accessoires of leuke hebbedingetjes, de Beethovenstraat heeft het allemaal!