nlen
Hier haal je het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Hier haal je het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Hier haal je het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag? In de Beethovenstraat vind je alles om je partner te verrassen! Van sieraden en lingerie tot bloemen en een heerlijk diner bij één van de restaurants in de straat. 

 

Met een mooi sieraad maak je iedereen blij. Bij Spiegelgracht Juweliers vind je exclusieve en vintage horloges, maar ga je liever voor een mooie ketting of ring, dan zit je bij Dik Juwelier en Jesse Jewelry goed!

 

In de Beethovenstraat is er genoeg keuze om samen met je partner te genieten van een heerlijk diner. Proef de verfijnde smaken uit de Franse keuken bij Brasserie Margaux of zwijmel weg bij de Italiaanse gerechten van Ferilli’s. Bij Bar Kaspar geniet je van de Franse keuken met internationale invloeden en Gauchos is perfect voor een smaakvol Latijns-Amerikaans diner. Voor wining & dining ben je bij QV Wine Bar aan het juiste adres.

 

Zin om het thuis gezellig te maken met allerlei lekkernijen? We’ve got you covered! Voor heerlijke delicatessen kun je bij Alexanderhoeve en Marqt terecht, en voor de zoetekauwen mag een bezoekje aan Huize van Wely niet ontbreken. Heerlijke wijnen shop je bij Wijnhandel B.J. de Logie en bij Gall & Gall vind je een ruime selectie aan gedestilleerde dranken.

 

Douglas en ICI PARIS hebben een geweldige selectie aan unieke geuren en beauty-cadeaus, en bij Rituals shop je verzorgingsproducten die bijdragen aan een heerlijk me-time moment. Lingerie of badmode is altijd een mooi cadeau om te krijgen met Valentijnsdag! Dit koop je natuurlijk bij LincherieWolfordVandyck

Als kers op de taart kan een mooie bos bloemen natuurlijk niet ontbreken tijdens Valentijnsdag. Bloemenstal Bogaers, MC BLOOM en NH Flowers zorgen voor een bos bloemen vol met liefde!