nlen
Agenda-tip: vier de Indian Summer in de Beethovenstraat!

Agenda-tip: vier de Indian Summer in de Beethovenstraat!

Agenda-tip: vier de Indian Summer in de Beethovenstraat!

Zaterdag 30 september is het zo ver! Op één van de laatste zomerdagen, als de zon hoog aan de hemel schittert, de lucht blauw kleurt en de eerste bladeren aan de bomen van felgroen naar kastanjebruin kleuren, pakken de ondernemers van de Beethovenstraat uit met een bruisend straatfeest! 

KOM GEZELLIG LANGS, ONTMOET JE BUREN EN MAAK NIEUWE VRIENDEN! 

Van 12 tot 21 uur ben je van harte welkom om te ontdekken, ontmoeten, dansen en proosten! Struin tot 17 uur langs de kraampjes en geniet van de producten en diversiteit van de straat. Van de nieuwste fashiontrends en fijnste badartikelen tot wijnproeven en taarten decoreren: er is van alles te beleven! Uiteraard zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor de kids. De rockband op bakbrommers zorgt voor een gezellige sfeer in de straat waarbij we niet kunnen beloven dat je stil blijft staan. Genoeg gedanst? Geen zorgen, op de extra ruim opgezette terrassen kun je nog even nagenieten met bijvoorbeeld je nieuw bevriende buurtgenoten! 

Het belooft een uitzinnige dag te worden met livemuziek, entertainment, heerlijk eten en verfrissende drankjes, leuke activiteiten voor alle leeftijden en de gelegenheid om je buren beter te leren kennen!