nlen
Maak van je huis een hotel

Maak van je huis een hotel

Hotel Thuis

In deze tijden kunnen we helaas even niet op vakantie. Maak daarom van je huis een luxehotel. Hier een paar tips van een hotelkenner. Het allerbelangrijkste is dat je je slaapkamer en badkamer zo zen mogelijk inricht. Verstop alle losse spullen in kasten en laden en beperk het aantal spullen tot een paar mooie boeken, kunstobjecten en wellness-producten.

1. HOTELBED

Het belangrijkste onderdeel van een hotelkamer is natuurlijk het bed. Van een bed maak je met een paar simpele toevoegingen een fijn hotelbed. Zorg voor een rustige basis, zoals een wit of in ieder geval effen bedovertrek. Leg een luxe bedloper of bedsprei op het voeteneinde, zorg voor een extra set hoofdkussens en sierkussens die passen bij de de bedloper. Voor meer info, ga naar Van Dyck Experience Store.

2. BADKAMER

Maak van je badkamer een wellness-centre door de juiste producten neer te zetten. Berg al je crèmes, nagelknippers en andere toiletartikelen op in een kastje en zet één lijn van care-producten in het zicht. Van een luxe handzeep tot een fijne bodylotion en zorg voor een bijpassende room-parfum of geurkaarsen. Voor fijne care-producten, ga naar Rituals.

3. IN-ROOM ENTERTAINMENT

Er is niets fijner dan lekker Netflixen in bed. Met een goede televisie en geluidsinstallatie maak je van je bed een heerlijke bioscoop. Zorg daarnaast voor wat fijne domotica. Met een simpele druk op de knop sluit je de gordijnen, dim je de lichten en zet je het bed in relaxte TV-stand. Voor een goed advies en de beste apparatuur, ga naar iEar Ultimate Sound & Vision in de Beethovenstraat.

4. FLUFFY BADGOED

Zorg voor een stapel fluffy witte of effen handdoeken en bijpassende gastendoekjes om het hotelgevoel compleet te maken. Zorg voor twee identieke badjassen die passen bij je handdoekenset. Zo kom je al snel in de hotel-mood. En vergeet niet hotelslippers neer te leggen. Voor fijne badhanddoeken en badjassen, ga naar de Van Dyck Experience Store.

5. ROOMSERVICE

Er is niets lekkerder dat uitgebreid eten op bed. Heel veel goede restaurants bezorgen tegenwoordig aan huis en ook een aantal zaken in de Beethovenstraat zorgt dat je nu thuis kunt genieten van de lekkerste eten en drinken. Tip: zorg voor een fijne bedtafel of een plateau, zodat je ontspannen en zonder vlekken kunt eten. Tot slot: zorg voor een vers bosje bloemen voor de geur en vergeet niet een bordje DON’T DISTURB aan de deur te hangen, zodat je je even ongestoord terug kunt trekken.

Deze hoteltips kwamen tot stand in samenwerking met hotelkenner Vincent van Dijk. Hij schrijft over hoteltrends. sliep een jaar in 365 Amsterdamse hotels en is de man achter het project Hotelkamer van de toekomst.