nlen
Wat brengt 2020 ons?

Wat brengt 2020 ons?

Het jaar van balans

Het jaar 2020 is al gestart. Wat gaat dit jaar ons brengen? We gaan balans zoeken in ons bestaan, richten ons huis anders in en laten ons inspireren door buitenlandse culturen. We zetten de belangrijkste trends voor je op een rij.

Conscious consuming

We worden steeds bewuster van wat we dragen, wat we drinken, wat we eten. Waar komt het vandaan? Hoe is het tot stand gekomen? Wat doet het met ons lichaam en wat doet het met onze aarde. We kiezen voor glas in plaats van plastic, kiezen voor vintage in plaats van nieuw. Het milieu en klimaat, maar ook onze eigen gezondheid staan dit jaar centraal.

Balans zoeken

We hebben het drukker dan ooit. Een burn-out ligt op de loer, maar we gaan dit jaar gelukkig ontdekken hoe we meer balans in ons leven kunnen vinden. Even die mobiele telefoon uit, onverwacht uitslapen, even alle sociale verplichtingen afzeggen, tussendoor naar de kapper of uitgebreid lunchen. Kortom: wat meer aandacht voor onszelf. We ruimen ons huis en onze geest op.

Home hub

Je huis is meer dan een thuis. Door de nieuwe technologie is je huis niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een fitnessruimte waar je kunt deelnemen aan een klassikale training of yoga-sessie, het is daarnaast je kantoor, je privé-bioscoop, je hamam. We leren te schakelen tussen ontspanning en inspanning en richten onze woning in op deze nieuwe eisen. Vaste werktijden verdwijnen en we richten ons huis steeds professioneler in.

Internationale inspiratie

We reizen weer naar verre landen en laten ons graag inspireren door nieuwe kleuren, tradities, smaken en stijlen. Zowel in de keuken als in ons interieur. We combineren verschillende culturen, kunst en ambachten uit diverse landen. Ook als we ervoor kiezen om niet te reizen, dan brengen we de internationale invloeden naar ons huis.