nlen
Hotelnacht

Hotelnacht

VAKANTIE IN EIGEN STAD

Op 18 & 19 januari gaan Amsterdammers op vakantie in eigen stad tijdens Hotelnacht. Het hele weekend zijn er tientallen creatieve en culinaire hotelfeestjes en kunnen locals een keertje overnachten in één van de 40 leukste hotels van de stad. De Beethovenstraat is dit jaar partner van dit gastvrije evenement.

 

 

LUXEHOTELS

Je koffer pakken, op je fiets stappen en een paar straten verder inchecken bij het Conservatorium Hotel, het Pulitzer, Okura of één van de andere veertig meest bijzondere hotels van Amsterdam. Dat is Hotelnacht. Dit jaar is het centrale thema muziek, dus je kunt dansend van hotel naar hotel. Er zijn diverse leuke muziekfeestjes, zoals een hiphop-feestje in hotelbar Super Lyan, naar een tijdelijke champagne-jazzclub van Moët & Chandon, naar een botanical pool party bij Hotel Jakarta, naar een clownesk circusfestival in de Koepelkerk van Renaissance of een silent disco in Conscious Westerpark, dansen in een cocktail-club bij Park Plaza Victoria of Asian karaoke zingen in Taiko Bar. Op zondag sluit Hotelnacht af met een tangojazz in het befaamde Café Americain.

WORKSHOPS

Daarnaast kun je verschillende workshops doen, zoals je eigen Marie-Stella-Maris roomspray maken bij BOAT&CO, cocktails en luxe kofferlabels maken bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky of een kookworkshop doen bij Okura. Op zondag zijn er diverse Hotelnacht-brunches bij onder meer INK Hotel, het gloednieuwe Yotel, QO Amsterdam, Hyatt Regency, Van der Valk Amstel en Lloyd.

WIN TICKETS

Via onze win-actie op Facebook maak je kans op Hotelnacht Tickets. Als je een kamer wilt boeken of meer wilt weten over het programma, kijk dan op www.hotelnacht.nl