nlen
Wie heeft de mooiste etalage?

Wie heeft de mooiste etalage?

Feestetalages

De Beethovenstraat was weer prachtig versierd tijdens het Festive Season. Dit jaar organiseerden we een wedstrijd welke ondernemer de mooist versierde etalage heeft. De verkiezing is inmiddels gesloten.

Topjury

Een vakjury met topstylist Bastiaan van Schaik, chef redactie Parool PS Judith Zilversmit, directeur van Beekwilder etalagematerialen Inge Wiersema en hoofdredacteur van Hello Zuidas Romy Lange heeft vijf etalages geselecteerd waar bezoekers van de Beethovenstraat komende weken op mogen stemmen. In januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Breng je stem uit

Er zijn vijf prachtige etalages geselecteerd. Die van NH Flowers & Collectables, MC Bloom, Huize van Wely, Bij Mirjam en Boekhandel van Rossum. Welke etalage spreekt u het mooiste aan?