nlen
Horeca is booming

Horeca is booming

Hotspots

Elke week openen er leuke, nieuwe hotspots in Amsterdam. Geen wonder, want we hebben in Nederland ontdekt hoe leuk het is om de dag te beginnen met een kopje koffie buiten de deur of een fijn ontbijt, te genieten van een uitgebreide lunch of brunch, een afternoon-tea, lekkere cocktails of een heerlijk diner.

Horeca = hot

Horeca is hot, kun je wel zeggen. Nog nooit brachten we zoveel tijd door in de horeca. We spreken er af met vrienden, meeten er met collega’s en zitten er met een laptopje te werken. Wie met een boterhamzakje onderweg is wordt aangekeken alsof hij niet goed snik is. En waarom zou je ook kleffe bammetjes eten als je overal vers kunt snacken?

Ook in de Beethovenstraat openden afgelopen maanden veel leuke nieuwe zaken hun deuren, zoals Vanderveen Bar & Kitchen en de Italiaanse Osteria La Lotteria van The Colour Kitchen. In de zomer zit je hier goddelijk op één van de terrassen die de Beethoven tot volle bloei brengen.