nlen
Zonnig geel is de zomerkleur

Zonnig geel is de zomerkleur

Aspen Gold

Opvallend geel is een van de modekleuren van Lente/Zomer 2019. Dit zagen we terug in de collectie van verschillende internationale modehuizen. Pantone lanceerde deze heldere modekleur onder de noemer Aspen Gold.

Geelgouden gloed

Aspen Gold werd al gesignaleerd bij het huwelijk van Prince Harry and Meghan Markle. De knalgele jurk van StellaMccartner die Amal Clooney droeg, stal absoluut de show.  Maar deze geelgouden gloed glansde ook al op de catwalk bij shows van onder meer Marc Jacobs, Carolina Herrera en Oscar de la Renta. Van streetwear tot avondjurk.

Geel, geel, geel

Niet alleen in de kleding gaan we Aspen-goud zien, ook in het interieur, in serviesgoed en sieraden duikt deze aanstekelijk vrolijke kleur Aspen Gold op. Het mooie is: iedereen wordt vrolijk bij het zien van zo’n zonnige zomertint. Maar ook andere tonen geel gaan ons leven komend jaar helemaal opfleuren: van pastelgeel tot neongeel.