nlen
Lockdown Shopping

Lockdown Shopping

Happy holidays

Het is nog steeds mogelijk om boodschappen te doen bij een aantal winkels in de Beethovenstraat. Bij andere zaken is het mogelijk om op bestelling af te halen of zij bezorgen aan huis.  Via deze pagina houden wij de bezoekers van de Beethoven zo goed mogelijk op de hoogte en wensen iedereen, ondanks deze gekke tijden toch happy holidays. Voor actuele openingstijden en bezorgmogelijkheden, kijk hieronder.

OPEN

Albert Heijn Gerrit van der Veenstraat

Het filiaal van Albert Heijn in de Gerrit van der Veenstraat is dagelijks geopend.

Fysio.com

De innovatieve praktijk voor fysiotherapie Fysio.com is komende weken gewoon geopend. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem graag contact op.

Hergo

Hergo, de slager met ’n koksmuts is gelukkig gewoon geopend (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur) voor de dagelijkse boodschappen en voor de vleeswaren, salades voor de feestdagen. Geef tijdig de kerstbestelling door!

NH Flowers + Collectables

NH Flowers + Collectables draait gewoon door met buitenverkoop, dus trek iets warms aan. De producten zijn te zien in de etalage en er is dagelijks aanvoer van verse bloemen. Bestellingen en boeketten kunnen ook thuis bezorgd worden.

DELIVERY/TAKE AWAY ONLY

Bij Mirjam

Volg de fashion-inspiratie via social media van Bij Mirjam. Zie je iets leuks voorbij komen, stuur een berichtje naar info@bijmirjam.com, 0642232875 (Mirjam) of 0640079841 (Sarah) en de dames brengen de leuke setjes gewoon bij je thuis.

Sisera Due

Bestellingen kunnen doorgegeven worden via Instagram en WhatsApp, telefonisch of mail. Voor dagelijkse inspiratie en fashion-trends, volg de accounts van Sisera Due.