nlen
The Nutcracker Afternoon Tea

The Nutcracker Afternoon Tea

Feestelijk Shopping Arrangement

Speciaal voor de naderende feestdagen presenteert Hilton Amsterdam een speciale editie van de bekende afternoon tea met als sprookjesachtig thema: De Notenkraker. Samen met de Beethovenstraat presenteert Hilton een bijzonder Festive Season-arrangement. Sluit een fijn middagje shoppen af met deze smakelijke afternoon tea.

The Nutcracker Afternoon Tea

De afternoon tea is één van de fijnste Britse tradities en een heerlijke afsluiting van een heerlijk shoppingdagje. The Nutcracker Afternoon Tea wordt geserveerd in de iconische Half Moon Lounge van het Hilton Amsterdam aan de Apollolaan. Het hotel ligt op steenworp afstand van de fijnste winkelstraat van Amsterdam en de bijzondere lounge kijkt uit over de romantische tuin met kerstbomen. Geniet van een selectie van zalige sandwiches en door De Notenkraker geïnspireerde patisserie. Hoofdrolspelers in dit culinaire sprookje zijn de handgemaakte gingerbread-soldaaltjes en de kruidige sinaasappel-chocoladefondue.

Shopping Arrangement

Combineer een luxe dagje winkelen in de prachtige Beethovenstraat met de smakelijke afternoon tea bij Hilton Amsterdam. Parkeer je auto kosteloos* op de parkeerplaats voor het hotel en trakteer jezelf na het winkelen met deze uitgebreide en smakelijke verrassing. Als klap op de vuurpijl biedt Hilton een sprankelend glas champagne aan.**

 

Festive Season in de Beethovenstraat

De Beethovenstraat is een van de meest bekende en geliefde winkelstraten van Amsterdam, met een indrukwekkende geschiedenis en een grote diversiteit aan winkels. Van fashion tot delicatessenzaken, van beauty tot boeken, van originele cadeaus tot stijlvolle sieraden. Een heerlijke combinatie van bekende wereldmerken en lokale producten. Er is niets ontspannender dan feestinkopen doen in deze rustige en ruime straat.

Reserveren

The Nutcracker Afternoon Tea en Champagne Afternoon Tea worden dagelijks geserveerd tot 5 januari van 2 tot 5 uur. Reserveren kan via email, onder vernoemen van ‘Beethovenstraat Arrangement’.

Nutcracker Afternoon Tea – 42 euro per persoon
Champagne Afternoon Tea – 52 euro per persoon

* Dit geldt alleen in combinatie met The Nutcracker/Champagne Afternoon Tea.
** Als u voor het Champagne Afternoon Tea-arrangement kiest, dan krijgt u een extra glas champagne.