nlen
Festive Season Trends 2019

Festive Season Trends 2019

Let it go

De feestdagen staan voor de deur. Wat zijn de belangrijkste trends voor de interieurdecoratie, de tafelversiering en de feestkleding, tijdens de meest gezellige tijd voor het jaar? Ga je voor frozen of liever goud? Voor chique Brits of liever pink?

FROZEN

De Noordpool is een belangrijke inspiratiebron voor deze feestdagen. Denk aan ijsschotsen, iglo’s, de intuit, het Noorderlicht, blauw en zilver. IJs en sneeuw zijn leidend als het gaat om decoratie. Let it go!

CHIQUE BRITS

Schotse ruiten, een gezellig haardvuur, geschoten geweien aan de muur. Deze feestdagen duiken we in de Britse traditie en dan met name de landelijke luxestijl van de Engelse jachthuizen. Waan je in een Schots kasteel of in een gezellige country cottage.

PINK X-MAS

Houd je van roze? Dan kun je je deze feestdagen helemaal uitleven! Het leven is droomachtige een glazen bol met winterlandschap. De mierzoete en meisjesachtige kleur roze wordt gecombineerd met stijlvol goud. Ben je meer van subtiel? Dan kun je ook kiezen voor ‘blush’, met zachte, poederroze tonen.

TRADITIONEEL

We verlangen terug naar het gevoel van vroeger. Met veel (ossenbloed)rood en groen en vintage versiering. Rood fluweel, luxe bloemen, strikken, rode herten, besjes en kerstversiering die je vindt op rommelmarketen. Het familiegevoel en traditie staan centraal.

GOLD

Op tafel, in de boom en in de kleding. Overal zien we de kleur goud terugkomen. Je kunt dit tot in de details doorvoeren en dan weet je zeker dat de feestdagen stijlvol, shiny  en smaakvol zijn. We hebben het goed en dat mogen we ongegeneerd laten zien.