nlen
De belangrijkste maaltijd van de week

De belangrijkste maaltijd van de week

Zondagsbrunchen

Wat is er lekkerder dan een boozy brunch in het weekend? Het ideale moment van de week om gezellig met vrienden af te spreken en de week door te nemen. Een internationale trend die inmiddels ook in Amsterdam is doorgebroken.

Bloody Mary

Eggs Benedict, versgebakken pancakes, een stuk cake. Een mooie mix tussen warme en koude gerechten, zoete en hartige gerechten. En niet te vergeten: een glaasje bubbels of fijne cocktails, zoals een Bloody Mary of een Mimosa. We kennen dezefood-trend uit onder meer uit New York en Londen en op steeds meer plekken in Amsterdam kun je afgelopen jaren op zondag tegenwoordig lekker brunchen. Erg populair onder internationals, maar ook de locals leren langzaam dat de brunch de belangrijkste maaltijd van de week is.

Ook in de Beethovenstraat kun je inmiddels kiezen uit verschillende prettige brunchplekken om de zondag stijlvol door te komen. Van de befaamde Brooks Boozy Brunch tot het net geopende Vanderveen Bar & Kitchen.