nlen
Vijf trends voor de feestdagen

Vijf trends voor de feestdagen

Vijf feesttrends

Kom naar de Beethovenstraat om je te laten inspireren voor het kerstdiner, een feestelijke outfit of de juiste wijnen en delicatessen. We presenteren 5 trends voor de feestdagen.

 

1 Glitters

In je haar, op je kleding, in je make-up, op tafel en in de boom. Dit jaar mag alles glitteren. We hebben zin in een beetje glitter en glamour na al deze moeilijke maanden, dus haal alles uit de kast.

2 Super sustainable

De boom laten we dit jaar liever in de tuin staan, want eentje kappen voor een paar weken is niet echt milieuvriendelijk. Ook een plastic boom kan eigenlijk echt niet meer. Maar het kerstgevoel zit gelukkig niet in de boom, maar in jezelf. En in lekker eten en drinken. De natuur is ook terug te zien in alle (andere) kerstversiering. Van bugs tot vlinders, van veren tot koraal.

3 Kleurrijke Kerst

Rood en groen voor Kerst? Saai! Dit jaar willen we een kleurrijk pallet zien, want we willen even een paar dagen vrolijkheid. Gebruik vrolijk gekleurde ballen om je huis te decoreren. Pastel, neon of snoepige kleuren. Als je hier niet happy van wordt, dan weten we het niet meer.

4 Happy Miami

Het liefste willen we vluchten naar een warm oord, maar waarom halen we het zonnige vakantiegevoel niet in huis? Gebruik veel roze en groen, gebruik een palm in plaats van een kerstboom en laat tropische motieven terugkomen in je interieur en kleding. Een witte Kerst kan ook slaan op oogverblindende stranden.

5 Groenten & non-alcohol

Dit jaar zetten we niet (alleen) een mooi groot stuk vlees op tafel, maar houden we ook rekening met de vegans, vegetariërs en flexitarians om ons heen. We besteden veel meer aandacht aan mooie groentegerechten. Ook zorgen we voor bijzondere non-alcoholische drankjes voor de mensen die niet of minder willen drinken. Rekening houden met elkaar is dé kerstgedachte van 2021.

Deze trends werden verzameld door de trendwatchers van HBMEO.