nlen
Vanderveen

Vanderveen

Beethovenstraat 27A, 1077 HM Amsterdam

Hospitality

Back to the roots

Exploring the fun line between sophisticated refinement and bold funk is our constant journey. Whether this is in flavors we create, the plates we serve on, the wine we pour or the music we listen to; always seeking borders.

Chef George en zijn team werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit en halen de seizoensgebonden ingrediënten zoveel mogelijk lokaal. Het herleiden van de herkomst is namelijk belangrijk voor Vanderveen. Op het continu veranderende menu staan, onder andere, ook een aardappel-millefeuille met zeewier en truffelmayonaise, gepocheerde kabeljauw met venkel en een signatuur ice cream sandwich terug te vinden. De nieuwe kaart geldt voor zowel de lunch als voor het diner en wisselt regelmatig. De liefde voor het product is ook terug te vinden in de hoofdzakelijk huisgemaakte producten en het volledig gebruiken van – bijvoorbeeld – dierlijke  producten.

Samen met een uitstekende wijnkaart samengesteld door Sommelier Mohamed Aous en de patesserie en bakkerij door Alexadre Scour, maakt Vanderveen tot een culinair feest!

(Openingstijden veranderlijk n.a.v. corona-maatregelen)

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 23:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 23:00
Zaterdag 12:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 23:00
Alle winkels in de Beethovenstraat